"Gulsot eller inte gulsot? Det är frågan det!"

Hej bloggen!
 
Sedan bloggen uppdaterades förra gången har det nu hänt lite roliga saker, men framförallt har jag denna gång fina bildbevis att bjuda på! Men låt oss börja från början: vi är en vecka nämare avresedatumet (ganska exakt 11 veckor faktiskt!), vi har börjat på ett nytt projekt där vi planerar disco för låg- och mellanstadiebarn och just idag gjordes nog en av de största förberedelserna hittintills!
För med endast 78 kvar till avresa, var det dagen till ära dags för hela NV3d att vaccinera sig!
Så på Carema i Lund satt vi idag från kl. 16 i väntrummet och var väldigt söta! Först fick vi alla prata med en läkare om vad för vaccin man skulle ha och sedan fick man snällt gå in i rummet intill och få sprutorna i fråga. Ja, ni läste rätt.. SprutORNA! I plural! En efter en gick vi nervösa in i det andra rummet, och likadant kom vi ut därifrån, men istället såg (och kände) alla sig ganska mycket gladare än på invägen! Minuterna innan man tog sprutorna var 10 gånger värre än under och efter, helt klart, haha!
 
Lite bilder lyckades som sagt bli tagna, så varsågoda!
 






Ja det är inte ens lönt att ljuga, vi var skitnervösa!
Sen att vissa var bättre på att dölja det än andra... det är en helt annan sak!


Men vaccnierade... det blev vi iallafall tillslut!
 
Och tillbaka ska vi allihopa om en månad också! En andra dos av Twinrix, heja heja!
Ett steg närmare Tanzania, CHECK!

85 dagar kvar!

Hej alla (?) bloggläsare!

Ja, den hemska och kalla sanningen är faktiskt att vi för tillfället har näst intill 0 läsare som tittat in på vår blogg den senaste månaden. Men jag klandrar er inte, vi har varit ganska tråkiga och våra uppdateringar skinner med sin frånvaro!
Nu ska det iallafall bli ändring på det, så jag tänkte att om någon börjar att uppdatera kanske några andra också hänger på, heh! Men just nu är det iallafall jag som skriver: mitt namn är Nathalie, och jag tyckte att ikväll kändes som ett ypperligt tillfälle att skriva ett inlägg till vår blogg (eller jag kände snarare att det var mycket roligare än att skriva Engelska C-uppsats, heh)! 

Som ni säkert vet så är vi en klass från Lund som i snart 3 år har jobbat för att kunna resa till Tanzania, närmare bestämt Dar es Salaam. Nu är det faktiskt nästan klart, och den 12 februari lyfter vi från Kastrup och återvänder inte förrän den 22'a! Hela 10 dagar ska vi vara borta och ärligt talat kan jag inte ens föreställa mig allt som vi kommer få vara med om! Vi kommer att befinna oss i ett främmande land med en helt annan kultur än vad vi är vana vid! Vi är en grupp på 33 personer och bara det är lite läskigt! Jag kan se tidiningsrubrikerna framför mig: 33 personer åkte ner till Tanzania, endast 10 återvänder". Eller så skulle man kunna göra en realityserie av det hela: "33 personer åker till Afrika, kommer 33 st tillbaka...? Damdamdamdaaaam!" 
Hahaha, nej herre gud, skämt åsido!

Nej, jag tror nog att vi allihopa bara kan föreställa oss en bråkdel, om ens det, av allt som vi kommer att få se och uppleva under våra 10 dagarna nere i Tanzania. Och inte bara resan, utan också alla roliga förberedelser! Nu, alldeles snart, ska klassen börja med att vaccineras med allt vad det innebär, vi ska eventuellt göra några sista projekt för att samla in lite till pengar och efter jul ska vi skicka allas pass till huvudstaden för att kunna få visum! Så allt detta och mycket mer ska alltså göras innan vi åker, och det är precis detta jag (och förhoppningsvis några andra) tänker uppdatera om i bloggen framöver. Så stay tuned, skriv en fin hälsning i kommentarsfältet så hörs vi snart igen!
 
Puss och kram, skumbanan!


RSS 2.0