Tur och retur... till Bjärred!

Japp japp! Till bjärred for vi onsdagen innan jullovet, för att spela jullåtar för småbarn och personal på en skola! Efter många om och men kom vi iväg och instoppat i bilarna hade allt från trummor till förstärkare, en jäkla massa grejer kan jag tala om för er!
Vi kom dit lagom exakt lite försenade men vad gjorde det, för när vi gick över skolgården var det några barn som ropade "Är det ni som är bandet?!". Ohh yeah, we're the baaand!
 
Vi fick iallafall komma in i deras matsal och roddade upp på deras scen. Allt efter som vi höll på fylldes matsalen på med barn och de blev fler, och fler, och fler... ja, jäkligt många var de tillslut, hela matsalen var full! Det var ju bara för oss att dra igång, och bortsett från några tabbar och misstag lite här och var gick det helt okej! Alla barnen var glada hela tiden och sjöng med i många av låtarna. Så nöjda, glada och några slantar rikare, var det bara för oss att köra hem till lilla Lund och Spyken igen, och jaa... vi körde själva! Eller Elsa och Niklas gjorde, vi andra fick snällt sitta brevid, hehe! 
 

 

RSS 2.0